Go to Top

Ganoderma si Gano Excel

Ganoderma Lucidum este numele ştiinţific al unei specii de ciuperci roşii cu nenumarate proprietati terapeutice aduse organismului uman!

 Ganoderma-Lucidum

Ganoderma – „Regele miraculos al plantelor” (cunoscută şi sub numele de Lingzhi în China, Reishi în Japonia şi Youngchi în Coreea) este catalogată drept o plantă superioară în farmacopeea Sheng Nong, un manual botanic din China, datând de peste 2.000 ani.

Timp de mii de ani, Ganoderma Lucidum (ciuperca roşie), o specie de ciupercă medicinală, a fost considerată de către chinezi drept „Regele miraculos al plantelor”. Se spune că Ganoderma poate îmbunătăţi capacitatea de vindecare a organismului, de a menţine un corp sănătos şi de a favoriza longevitatea. Conform cercetărilor amănunţite efectuate de savanţi interni şi străini de-a lungul ultimilor ani, cât şi analizelor comune şi experienţelor clinice efectuate de spitale, colegii şi fabricanţii de produse farmaceutice, Ganoderma s-a dovedit a avea capacitatea de a ajuta organismul, astfel încât acesta să funcţioneze mai eficace şi mai eficient.

Având o primă experienţă în plantaţiile de orhidee şi arătând un viu interes pentru tratamentele tradiţionale, domnul Leow Soon Seng, cercetător specializat în micologie, a început să cerceteze diferite specii de ciuperci în Malaysia, în anul 1983.

  Acesta a descoperit că climatul (82°F-89°F sau 28°C-32°C) şi umiditatea din Malaysia sunt favorabile pentru cultivarea Ganodermei. După efectuarea multor teste şi experimente asupra a mai mult de 200 de specii de ciuperci, acesta a descoperit că Ganoderma Lucidum – ciuperca roşie – are cea mai mare valoare terapeutică, în comparaţie cu celelalte specii de ciuperci. Numai şase tipuri de Ganoderma Lucidum au cea mai mare valoare terapeutică. Ulterior, aceste şase specii vor fi folosite la producerea Ganoderma de către Gano Excel.

  Pentru a cultiva Ganoderma, domnul Leow a combinat conceptul de cultură tisulară cu elementele 100% organice. Ca mediu de plantare sunt folosite coji de orez, făină de orez maro şi răşină din arborele de cauciuc. Pentru cultivarea acesteia nu sunt folosite substanţe chimice, pesticide sau hormoni. De asemenea, pentru a produce ciuperci de cea mai bună calitate, este controlată şi expunerea la soare. Ganoderma se coace în aproximativ 3 luni iar procesul de cultivare este supravegheat îndeaproape, asigurându-se astfel cea mai mare valoare terapeutică posibilă.

  Utilizând cea mai modernă şi mai complexă tehnologie pentru toate nivelurile (cultivare, producţie, R&D şi marketing), domnul Leow Soon Seng, care este şi vicepreşedintele companiei, este optimist că Gano Excel se va remarca drept un element esenţial în acest sector.
      
gano-excel-plantation

  Un mediu adecvat este esenţial pentru asigurarea producerii de Ganoderma de înaltă calitate. Gano Excel™ deţine cea mai mare plantaţie de Ganoderma organică din lume, care încorporează un concept ecologic. Sera deţine o tehnologie complexă şi modernă, deoarece metodele adecvate de cultivare şi mediul ambiant sunt esenţiale în producerea Ganodermei cu valoare terapeutică ridicată.

  Gano Excel™ se concentrează asupra a doar 6 specii specifice de Ganoderma Lucidium în comparaţie cu cele peste 200 de specii disponibile de ciuperci, deoarece cele 6 specii au cea mai mare valoare terapeutică.

ce-este-ganoderma
  Regulile noastre de bună practică de fabricaţie (GMP) au fost certificate la nivel internaţional de către Biroul Consiliului Naţional Farmaceuti (BPFK) şi garantează faptul că produsele Gano Excel™ corespund standardelor internaţionale. Pentru a obţine un avans în faţa concurenţei pe piaţa mondială, Gano Excel™ este implicată în construirea unei fabrici de producţie de nivel mondial care costă aproximativ 10 milioane RM, terminarea acesteia se apreciază a fi încheiată în anul 2006.
      

  Gano Excel™ acordă o mare importanţă controlului calităţii în toate compartimentele sale, de la cultivare până la etapa de ambalare. Noi nu facem compromisuri în ceea ce priveşte calitatea, deoarece aceasta reprezintă principiul de ghidare practicat cu sârguinţă de către cercetătorii noştri şi de către echipa pentru controlul calităţii. Gano Excel™ este întotdeauna deschisă către ultimele tendinţe ale pieţei, ţinând cont de cererile de dezvoltare în ceea ce priveşte produsele inovatoare. Divizia noastră R&D rămâne consecventă şi angajată în acest domeniu pentru a ne menţine avansul şi pentru a face faţă provocărilor puternice ale acestui nou mileniu. Produsele noastre sunt testate pentru a nu avea steroizi, elemente metalice, alcool şi alte elemente dăunătoare. Metoda ştiinţifică şi sistematică de fabricaţie şi producţie asigură faptul că produsele Gano Excel™ sunt de cea mai bună calitate.
calitate verificata
      
 

certificari-gano  Autoritatea pentru controlul medicamentelor:

 •     Ministerul Sănătăţii din Malaezia
 •     Serviciul Australian de carantină & inspecţie
 •     Centrul de consultanţă şi inovaţie USM
 •     Asociaţia pentru vânzări directe din Malaezia
 •     Consiliul pentru standarde şi productivitate din Singapore
 •     Laborator chimic Laboratoarele Biochim
 •     Certificatul HALAL
 •     Ministerul Sănătăţii din Singapore
 •     Biroul pentru alimente & medicamente
 •     Federaţia producătorilor din Malaezia
 •     Administraţia bunurilor terapeutice (TGA – Australia)
 •     Certificare ISO 9001:2000