Go to Top

Spiro Grass

spiro-grass

Pret client:  207 lei / cutie (TVA inclus) – 200 capsule / cutie

Pret pentru membri Gano Excel: 165 lei / cutie (TVA inclus)

Puncte valorice / cutie: 54 PV

 

SpiroGrass – Energie Verde

 

 

Suplimentul alimentar Spirograss este o combinatie ideală de Spirulină organică (Arthrospira plantesis), Alfalfa (Medicago Sativa), Grâu Arnăut (Triticum Durum) si Orz Verde (Hordeum Vulgare).

Cum actioneaza Spirulina?

 •     se situeaza printre alimentele cu continutul cel mai ridicat nivel de betacaroten din lume (echivalentul a 25 de morcovi). Acesta încetineste sau chiar stopează formarea si cresterea de celule canceroase.
 •     continut foarte ridicat de proteine (continutul a 6 ouă)
 •     contine toti aminoacizii esentiali si calciu (continutul a 50 de pahare de calciu)
 •     contine un antioxidant puternic, fitocianina – găsit doar în spirulină, care s-a demonstrat că inhibă formarea cancerului de colon
 •     inclusiv contine carbohidratati, 50 de minerale, clorofilă.

Principalele afectiuni în care sunt recomandate algele – spirulina: 
Adenita, afectiuni cardiace, afectiuni cutanate, afectiuni pulmonare, alergie, anemie, artrioscleroză, astenie fizică si intelectuală, celulita, constipatie, în cazurile de convalescentă, disfunctii ale sistemului imunitar, enterita, hipertensiune arterială, îmbătrânire accelerată (prematură), limfatism, obezitate, predispozitie generală la maladii, reumatism, rinofaringită, sechele în urma unor contuzii sau fracturi, tulburări circulatorii, tulburări glandulare, ca adjuvant în tratamentul virozelor si bolilor infectioase recidivante.
Alfalfa (Lucerna)

Denumirea engleză a lucernei este alfalfa. Acest cuvânt, de origine arabă, înseamnă „Tatal tuturor plantelor” si a fost inspirat, probabil, de efectele sale terapeutice si fortifiante.

Frunzele de lucernă contin cantităti mari de betacaroten, vitamina A, B, C, D, E, K si substante minerale potasiu, fier, calciu si fosfor.

Ultimele două sunt necesare sistemului osos si danturii.

Biologul Frank Boner a denumit lucerna „Marele tămăduitor”, deoarece, conform cercetărilor sale, a găsit în această plantă opt Aminoacizi Esentiali. În afara de aceste constatări, Boner a demonstrat că fiecare gram de lucernă contine 8000 Ul de Vitamina A si 20000-80000 Ul de Vitamina K.

Vitamina K previne sângerările, facilitează coagularea sângelui, scade pierderile sangvine excesive din timpul ciclului menstrual. Cei care prezintă  frecvent epistaxis (sângerare nazală) îsi pot asigura necesarul de vitamina K prin consumul de lucernă.

Se utilizează cu success în:

 •     tulburările digestive acute si cronice
 •     si în cazurile de balonare, ulcer, anorexie (lipsa poftei de mâncare)
 •     se foloseste tot mai frecvent si la tratamentul ulcerului peptic
 •     lucerna are actiune alcalinizantă, neutralizând acidul gastric deoarece potentează  actiunea bacilului Acidophilus, are efect antimicotic.
 •     este si un bun laxativ, diuretic si antipireic (ajută la scăderea febrei).
 •     extractul de lucernă este foarte indicat si vârstnicilor.
 •     fortifică sistemul imunitar si încetineste procesele de îmbătrânire;
 •     creste puterea fizică, pofta de viată si asigură un somn mai odihnitor.
 •     lucerna este utilizată si în terapia cistitelor acute si cronice, precum si a prostatitelor.

Germeni de Grâu Arnăut (Grâu Dur)

Germenii sunt seminte care trec de la starea de viată latentă la cea de stare activă, proces care determină o serie de transformări biochimice si de structură.

Germenii de grâu reprezintă un aliment echilibrant, favorizează digestia, reglează functiile intestinale si actionează ca tonic al sistemului nervos si al nutritiei. Consumul germenilor de grâu este recomandat în special în surmenaje de orice fel, în anemii, în stări depresive, în convalescentă, graviditate si lactatie.

Germenii sunt bogati în enzime antioxidante, elemente antiimbătrânire, vitamine, minerale, aminoacizi, clorofila, proteine complete, fibre si pigmenti. Toate aceste substante continute de germeni îmbunătătesc digestia, dau vitalitate, întăresc organismul general si oferă protectie împotriva radicalilor liberi.

Sursă excelentă de proteine si vitamine, ei sunt utili pentru reglarea activitătii nervoase, calmează, măresc rapid vitalitatea, înfrumusetează pielea, elimină disfunctiile sexuale, au efecte în afectiunile degenerative.

Este recomandat în toate afectiunile cronice degenerative, în tulburări vegetative, steriletate, afectiuni neurologice, endocrine, digestive, renale, hepatice sau cardiace.

O nominalizare mai concretă a bolilor ce pot fi tratate cu acest remediu cuprinde: anemie, oboseală, demineralizare, tulburări de crestere, impotentă sexuală, frigiditate, sarcină, tuberculoză.

Germenii din Grâu Arnăut contin:

    P4D1 – reduce inflamatia si ajută organismul să atace celulele canceroase
    SOD – SuperOxide Dismutază – anti-cancerigen
    Muco-polizaharidele – stimulează mecanismele de reparare ale organismului
    Clorofila – ne protejează de carcinogeni
    Absensic – agent anti-canceros

Iarbă de Orz – (Orzul Verde)

Orzul este cea mai veche dintre cele sapte cereale sacre ale omenirii. Din punct de vedere ezoteric, el este o fortă blândă, hrănitoare, care stimulează inima si este folosit chiar si pentru a usura apăsarea emotională a unei persoane, prin transformarea sentimentelor dure în iubire si respingerea oricărei negativităti provenite de la altii.

Tulpinile verzi de orz reprezintă una dintre minunătiile pe care ni le oferă natura.

În afara unui continut variat de vitamine, minerale si enzime, orzul verde contine hormoni naturali si clorofil.

Ce contine Orzul Verde:

    Flavonoid – necesar pentru protectia vaselor de sânge
    Carotenoidul – antioxidant care portejează celulele împotriva radicalilor liberi
    Glucan – reduce nivelul de colesterol
    Acid folic – necesar pentru producerea de energie în organism
    SOD – Super Oxid Dismutază, cea mai puternică Enzimă Anti- oxidantă.

Orzul Verde este una dintre cele mai bogate surse de SOD din natură. La 2000 micrograme SOD (SuperOxid Distmutază) activ, la o proportie de două grame de orz verde sub formă de pudră

Orzul Verde este un supliment alimentar foarte bun pentru persoanele cu diabet.

De mentionat în mod deosebit aportul de crom atât de important pentru productia zilnică de insulină. Astfel putem spune că extractul din orz verde are efecte benefice asupra glicemiei, mentinând nivelul normal de glucoză din sânge.

Orzul verde are foarte multe recomandări:

 •     administrarea în răceli asociate cu febra, ajută la scăderea febrei
- reglează metabolismul, mentine tonusul
- adjuvant în curele de slăbire si controlul greutătii
- combate oboseala fizică si psihică, durerile musculare
 •     favorizează drenarea si regenerarea ficatului, activează sistemul imunitar, ajutând la combaterea virusului hepatic.
 •     substantele active favorizează circulatia sanguină si ajută la elasticizarea si tonifierea vaselor sanguine.
 •     stimulează activitatea hormonală atât la bărbati, cât si la femei. Îmbunătăteste considerabil circulatia sanguină din zona genitală, chiar si la persoanele în etate sau care au fumat. Efecte bune în tratarea sterilitătii.
 •     tuberculoză, bronsită cronică, diabet, cardiopatie ischemică, post infarct, artrită, flebită, insomnii, nevralgii
 •     studii efectuate în Japonia indică efectul adjuvant în tratarea cazurilor de schizofrenie.
 •     acnee, eczemă, păr, unghii: tenul se curăta si devine luminos în special prin stimularea activitătii hormonale. Unghiile si părul se regenerează prin aportul de vitamine si minerale.

 Spirograss